Recept
« Terug naar recepten
Semifreddo van yoghurt met frambozen
PT20M
Semifreddo van yoghurt met frambozen
Een heerlijk semifreddo van yoghurt met frambozen recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Semifreddo van yoghurt met frambozen te bereiden
Bekleed vier bekertjes of glaasjes aan de binnenkant rondom met een stukje plastic folie.
Bereiden:
Klop de slagroom stijf en roer de honing door de yoghurt. Schep de slagroom en de frambozen erdoor en schep de bekertjes vol. Zet ze afgedekt met plastic folie circa 2 uur in de vriezer. Stort de semifreddo vlak voor serveren op bordjes en verwijder de folie.
Variatie:
Serveersuggestie:
Lekker met wat koek- of notenkruimels.
Bereiden:
Klop de slagroom stijf en roer de honing door de yoghurt. Schep de slagroom en de frambozen erdoor en schep de bekertjes vol. Zet ze afgedekt met plastic folie circa 2 uur in de vriezer. Stort de semifreddo vlak voor serveren op bordjes en verwijder de folie.
Variatie:
Serveersuggestie:
Lekker met wat koek- of notenkruimels.