KookJij

Seroendeng

Een heerlijk seroendeng recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Kinderen - Snacks
  2. > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Doriet Janssen
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Seroendeng te bereiden

Laat de kokos zachtjes kleuren in de koekenpan, opletten dat het niet te bruin word. Voeg er de pinda's bij en laat ze even meebakken, dan de sjalot, suiker, knoflook en kruiden erbij doen en onder goed omscheppen even droogbakken, laten afkoelen en in een potje droog bewaren.

Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)

Dit is lekker bij Indische gerechten zoals rendang en sambal goreng boontjes, Nasi goreng enz..

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst