Recept
« Terug naar recepten
Shakshuka met salami en geroosterde paprika
PT20M
Shakshuka met salami en geroosterde paprika
Shakshuka met salami en geroosterde paprika
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Irak
Keuken:
Midden Oosten
Bron:
Lidl receptkaart, Eenvoudig
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Shakshuka met salami en geroosterde paprika te bereiden
- Fruit de salami 2 minuten in een koekenpan zonder olie of boter.
- Voeg de paprikareepjes en tomatensaus toe en breng aan de kook.
- Maak 4 kuiltjes in de saus en breek de eieren erboven.
- Kook de shakshuka 5 minuten met de deksel op de pan, totdat het eiwit van de eieren gestold is.
- Tip: serveer met vers brood en verse peterselie.