Recept
« Terug naar recepten
Shoarmakruiden zelf mengen
PT10M
Shoarmakruiden zelf mengen
Zelf gemaakte shoarmakruiden. Meng de kruiden goed door elkaar en bewaar in een goed afgesloten potje in de kast.
Recept van:
Liske Stienen
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
21
Herkomst:
Turkije
Keuken:
Mediterrane
Bron:
Een restaurant in La Paz, Bolivia (BasEnEelco)
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Shoarmakruiden zelf mengen te bereiden
Meng alle kruiden goed door elkaar, en bewaar ze in een goed afgesloten potje in de kast.
Mijn kookverhaal (Liske Stienen)
Gevonden op het internet toen ik op zoek was naar zelf te mengen shoarmakruiden.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Gerda zegt:
Groetjes Gerda
Pieternel zegt:
frans zegt:
Shoarma kruiden moest hebben. Daar de samengestelde Vaak gluten bevatten. Helemaal top.;)
gerda VW zegt:
vanavond. En het is glutenvrij dus ook mijn zoon mocht het hebben.
En het smaakt net zo goed als kant en klaar gekocht shoarma-vleesreepjes.
Ceylan zegt:
Beste Ceylan:
Wikipedia zegt:
Shoarma (Arabisch: شاورما, Hebreeuws: שווארמה) is een gerecht uit de keuken van het Midden-Oosten. De naam is een vertaling van het Turkse çevirme, draaiend, met dezelfde betekenis als döner kebab, draaiend kebab. De naam duidt op het meestal verticaal opgestelde spit, waaraan lamsvlees, kip, kalkoen of rundvlees geroosterd wordt. Dit geroosterde vlees, dat voor het roosteren gemarineerd is, wordt dun afgeschraapt en gewikkeld in een pitabroodje gegeten. In Nederland wordt ook varkensvlees gebruikt.
Dus we hebben er Midden-Oosten van gemaakt.
Redactie KookJij
Anna zegt:
Hebben jullie het nuttige artikel van Toine al gezien op onze blog?
Kruiden in de keuken
Erg handig!;);)
Groetjes,
Anna
KookJij.
Alvast een fijn weekeinde!!:D
Liske zegt:
truitje zegt:
Sebastiaan zegt: