Recept
« Terug naar recepten
Shoarmaschotel met rösti
PT45M
Shoarmaschotel met rösti
Een heerlijk shoarmaschotel met rösti recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Danielle De Kort
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
à la maison
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Shoarmaschotel met rösti te bereiden
Bak de shoarmareepjes zonder toevoeging van boter/olie gaar.
Voeg de gesnipperde uien toe, en bak tot ze glazig zijn. Voeg vervolgens de rest van de groente toe en roerbak kort zodat ze knapperig blijven.
Doe het geheel in een ingevette ovenschaal en verdeel de rösti erover (hoeft niet eerst ontdooit te worden).
Bestrooi met geraspte kaas en zet het ongeveer 35 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden tot er een mooi lichtbruin korstje op zit.
Serveren met een frisse salade en eventueel voor de liefhebbers: knoflooksaus.
Voeg de gesnipperde uien toe, en bak tot ze glazig zijn. Voeg vervolgens de rest van de groente toe en roerbak kort zodat ze knapperig blijven.
Doe het geheel in een ingevette ovenschaal en verdeel de rösti erover (hoeft niet eerst ontdooit te worden).
Bestrooi met geraspte kaas en zet het ongeveer 35 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden tot er een mooi lichtbruin korstje op zit.
Serveren met een frisse salade en eventueel voor de liefhebbers: knoflooksaus.