We gebruiken deze saus bij wild, gevogelte en varkensvlees.
Met name bij eend slaat het goed aan.
Recept
« Terug naar recepten
Sinaasappel Marmelade Saus
PT30M
Sinaasappel Marmelade Saus
Een heerlijk sinaasappel marmelade saus recept uit de wereldkeuken keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Australie
Keuken:
Wereldkeuken
Bron:
Familie
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sinaasappel Marmelade Saus te bereiden
1).Voeg alle ingrediënten bij elkaar in een sauspannetje en zet dat op een middelmatig hoog vuur te kook.
2).Al roerend aan de kook brengen.
3).Vuur laag zetten en 4 minuutjes laten door pruttelen.
2).Al roerend aan de kook brengen.
3).Vuur laag zetten en 4 minuutjes laten door pruttelen.
Anna Koudys zegt: