Recept
« Terug naar recepten
Sinaasappel-mosterdsaus
PT10M
Sinaasappel-mosterdsaus
Een heerlijk sinaasappel-mosterdsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Tania
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sinaasappel-mosterdsaus te bereiden
Bak op middelmatig vuur de klein gesneden ui aan in de olijfolie. Laat een paar minuten bakken, af en toe omroeren. De sinasappelsap tot op een paar slokjes na toevoegen en samen met de ui aan de kook brengen. De mosterd erbij doen en helemaal los roeren.
De maizena aanmaken met de overgebleven sinasappelsap en toevoegen aan de kokende massa. Goed omroeren en nog een paar minuten zachtjes laten pruttelen.
De maizena aanmaken met de overgebleven sinasappelsap en toevoegen aan de kokende massa. Goed omroeren en nog een paar minuten zachtjes laten pruttelen.
martinschreurs zegt: