Recept
« Terug naar recepten
sinaasappel toetje
PT10M
sinaasappel toetje
Een heerlijk sinaasappel toetje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
willy vlug
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe sinaasappel toetje te bereiden
sinaasappels persen en 225 ml afmeten.
gelatine weken in koud water
75 ml verwarmen met de suiker en de gelatine er in oplossen, rest sap toevoegen.
slagroom lobbig kloppen, yoghurt toevoegen.
sinaasappel mengsel erdoorheen spatelen en in een goed omgespoelde vorm gieten en 2-3 uur laten opstijven in de koelkast.
laatste sinaasappel dik schillen en ontvliezen.
stukjes sinaasappel met marmelade of jam verwarmen.
mouse in glazen uitscheppen of storten op een schaal
en garneren met sinaasappel en nootjes of amandelen
gelatine weken in koud water
75 ml verwarmen met de suiker en de gelatine er in oplossen, rest sap toevoegen.
slagroom lobbig kloppen, yoghurt toevoegen.
sinaasappel mengsel erdoorheen spatelen en in een goed omgespoelde vorm gieten en 2-3 uur laten opstijven in de koelkast.
laatste sinaasappel dik schillen en ontvliezen.
stukjes sinaasappel met marmelade of jam verwarmen.
mouse in glazen uitscheppen of storten op een schaal
en garneren met sinaasappel en nootjes of amandelen
carol zegt: