Recept
« Terug naar recepten
Sinaasappelazijn
PT15M
Sinaasappelazijn
Een heerlijk sinaasappelazijn recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Anna Koudys
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eetkamergeluk
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sinaasappelazijn te bereiden
Was/ schrob de sinaasappel en snijd de schil eraf met een dunschiller. Snijd deze vervolgens in dunnere reepjes. Pers de sinaasappel uit.
Vul een fles met de azijn, voeg het gezeefde sinaasappelsap toe en stop de reepjes schil erbij. Enkele dagen laten staan.
Vul een fles met de azijn, voeg het gezeefde sinaasappelsap toe en stop de reepjes schil erbij. Enkele dagen laten staan.
Mijn kookverhaal (Anna Koudys)
Vrienden van mij maken met deze azijn hun: Suhsi Hollandaise.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
christina1 zegt:
lilith zegt:
Anna zegt:
Groetjes,
Anna.
lilith zegt:
Anna zegt:
Ik heb bijv. een mengseltje gemaakt van de azijn, wat grove mosterd en kerriepoeder en daar mijn vlees(eendenpoten) mee besmeerd. Heerlijk! :D:D
lilith zegt:
jacques simons zegt: