Recept
« Terug naar recepten
Sinaasappelsalade met blauwe kaas
PT20M
Sinaasappelsalade met blauwe kaas
Een heerlijk sinaasappelsalade met blauwe kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
C1000
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sinaasappelsalade met blauwe kaas te bereiden
Bak het brood volgens de aanwijzigen op de verpakking af.
Pel de ui en snijd hem in ragdunne partjes.
Schil de sinaasappels dik, snijd de partjes tussen de vliezen uit en vang het uitlekkend sap op.
Maak de venkel schoon en snijd hem in ragdunne reepjes.
Verkruimel de Danablue. Klop de olie met peper en zout door het opgevangen sinaasappelsap.
Verdeel de sla met de venkel, de ui en de kaas over 4 borden. Lepel de dressing erover. Serveer met het stokbrood.
Pel de ui en snijd hem in ragdunne partjes.
Schil de sinaasappels dik, snijd de partjes tussen de vliezen uit en vang het uitlekkend sap op.
Maak de venkel schoon en snijd hem in ragdunne reepjes.
Verkruimel de Danablue. Klop de olie met peper en zout door het opgevangen sinaasappelsap.
Verdeel de sla met de venkel, de ui en de kaas over 4 borden. Lepel de dressing erover. Serveer met het stokbrood.