Recept
« Terug naar recepten
Slijmsoep
PT25M
Slijmsoep
Een heerlijk slijmsoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
tinawaldo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Slijmsoep te bereiden
Kook de diepvries erwten en de lente ui in het kokende water samen met het groentenketeltje tot deze zacht gekookt zijn.
Mix de lente ui en de erwten goed met een mixer. Opgelet de erwten moeten zeer zacht zijn. Snij de mozzarella fijn en doe ze in een blender samen met de erwtensoep. Mix nog een 3 tal keer kort. Doe te soep terug in de kom en warm zachtjes op zodat de kaas smelt.
Uw slijmsoep is klaar. Kruid met peper en zout.
Mix de lente ui en de erwten goed met een mixer. Opgelet de erwten moeten zeer zacht zijn. Snij de mozzarella fijn en doe ze in een blender samen met de erwtensoep. Mix nog een 3 tal keer kort. Doe te soep terug in de kom en warm zachtjes op zodat de kaas smelt.
Uw slijmsoep is klaar. Kruid met peper en zout.
apu zegt:
Maar wel een leuk recept:)