Recept
« Terug naar recepten
Snelle studenten kip tandoori
PT10M
Snelle studenten kip tandoori
Een heerlijk snelle studenten kip tandoori recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marinda Mesker
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Zelf bedacht
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Snelle studenten kip tandoori te bereiden
Kook de rijst volgens de aanwijzing op het pak. Snij ondertussen de champignons in plakjes, snipper de ui en de knoflook. Bak de ui en de knoflook even aan tot de ui glazig is. Voeg de champignons en boontjes erbij en bak even 5 minuutjes mee. Voeg de ontdooide kip tandoori toe ('s morgens alvast uit de diepvries halen) verwarm even door. Giet de rijst af en laat droogstomen. Doe rijst op een bord en schep de tandoori erover.
Mijn kookverhaal (Marinda Mesker)
Het is mijn eerste recept dat ik plaats. Dus als er opmerkingen zijn hoor ik het graag.
apu zegt: