Recept
« Terug naar recepten
Snelle pizza-wrap
PT20M
Snelle pizza-wrap
Ik heb deze pizzawrap gemaakt met wat ik nog in huis had. Het gehaktmengsel is wel voor 2 personen, maar ik was alleen en had dus aan 1 pizzawrap genoeg. De rest ingevroren voor de volgende keer als ik weer alleen eet. Ik heb de wrap in de crispoven gebakken maar dat kan natuurlijk ook in de gewone oven
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Snelle pizza-wrap te bereiden
Ui niet te fijn snipperen en de knoflook snipperen.
Champignons in plakjes snijden.
De paprika schoonmaken en in dunne reepjes snijden.
Olie in de pan verhitten maar niet verbranden, ui en knoflook fruiten ong.5 min.
Gehakt erbij en rul bakken, champignons en paprika meebakken.
Een beetje pikante paprikapoeder en cayennepeper erop strooien, de provencaalse kruiden en alles lekker doorbakken.
Laat alles gaar worden en kruid het af met evt. nog zwarte peper uit de molen en zout.
Wrap insmeren met sweet chilisaus en het gehaktmengsel erop leggen
Ondertussen had ik mijn crispplaat 3 min. voorverwarmd.
De wrap op de crispplaat gelegd en terug in de oven en nog 3 min. gebakken op de crispfunctie.
Deze wordt dan heerlijk knapperig.
Maar natuurlijk kan je het ook in de gewone oven doen, zet dan de ovenstand op 200°C en bak het krokant.
Champignons in plakjes snijden.
De paprika schoonmaken en in dunne reepjes snijden.
Olie in de pan verhitten maar niet verbranden, ui en knoflook fruiten ong.5 min.
Gehakt erbij en rul bakken, champignons en paprika meebakken.
Een beetje pikante paprikapoeder en cayennepeper erop strooien, de provencaalse kruiden en alles lekker doorbakken.
Laat alles gaar worden en kruid het af met evt. nog zwarte peper uit de molen en zout.
Wrap insmeren met sweet chilisaus en het gehaktmengsel erop leggen
Ondertussen had ik mijn crispplaat 3 min. voorverwarmd.
De wrap op de crispplaat gelegd en terug in de oven en nog 3 min. gebakken op de crispfunctie.
Deze wordt dan heerlijk knapperig.
Maar natuurlijk kan je het ook in de gewone oven doen, zet dan de ovenstand op 200°C en bak het krokant.