Recept
« Terug naar recepten
Snelle tomatensaus
PT20M
Snelle tomatensaus
Een heerlijk snelle tomatensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Joyce van Halen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Snelle tomatensaus te bereiden
1. Verhit de olijfolie met de knoflook.
2. Voeg de fijngehakte ui toe en laat een paar minuten, al roerend, op hoog vuur fruiten.
3. Doe de tomaten erbij, een paar versnipperde blaadjes basilicum en 2 mespuntjes zout.
4. Laat, onder telkens roeren, op hoog vuur inkoken.
5. Controleer de smaak. Pas die zo nodig aan.
6. Voeg de rest van de basilicum toe.
2. Voeg de fijngehakte ui toe en laat een paar minuten, al roerend, op hoog vuur fruiten.
3. Doe de tomaten erbij, een paar versnipperde blaadjes basilicum en 2 mespuntjes zout.
4. Laat, onder telkens roeren, op hoog vuur inkoken.
5. Controleer de smaak. Pas die zo nodig aan.
6. Voeg de rest van de basilicum toe.
jvanhalen zegt:
@ Mitch: klinkt goed!