Recept
« Terug naar recepten
Snelle Worstenbroodjes
PT20M
Snelle Worstenbroodjes
Een heerlijk snelle worstenbroodjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Snelle Worstenbroodjes te bereiden
Zet de oven aan op 210 C (190 C voor gas).
Snijd de worstjes los van elkaar.
Snijd elk plakje bladerdeeg doormidden zodat je in totaal 16 lange velletjes hebt.
Leg een worstje aan de korte kant van een reep bladerdeeg.
Rol het deeg om het worstje.
Smeer met het kwastje wat melk op de rand en druk die goed aan.
Leg het rolletje met de naad naar beneden op de bakplaat.
Doe hetzelfde met de andere reepjes en worstjes.
Maak met de punt van een scherp mes 4 ondiepe sneetjes bovenop de rolletjes.
Bestrijk de rolletjes met melk en bak ze in 15 minuten goudbruin.
Zet er een schaaltje ketchup bij als dipsaus.
Snijd de worstjes los van elkaar.
Snijd elk plakje bladerdeeg doormidden zodat je in totaal 16 lange velletjes hebt.
Leg een worstje aan de korte kant van een reep bladerdeeg.
Rol het deeg om het worstje.
Smeer met het kwastje wat melk op de rand en druk die goed aan.
Leg het rolletje met de naad naar beneden op de bakplaat.
Doe hetzelfde met de andere reepjes en worstjes.
Maak met de punt van een scherp mes 4 ondiepe sneetjes bovenop de rolletjes.
Bestrijk de rolletjes met melk en bak ze in 15 minuten goudbruin.
Zet er een schaaltje ketchup bij als dipsaus.
Mijn kookverhaal (Jordy Zuiddam)
Fantastisch, en ze vonden het allemaal lekker!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
jiangyi zegt:
jordyzuiddam zegt: