Recept
« Terug naar recepten
Saucijzenbroodjes
PT60M
Saucijzenbroodjes
Ik serveerde deze broodjes na een hartverwarmende en kruidige pompoensoep
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saucijzenbroodjes te bereiden
- Leg de ontdooide plakjes bladerdeeg met de plakkerige kant naar boven op een bakplaat met bakpapier.
- Klop het eigeel met de koffiemelk los. Zet apart
- Kneed alle andere ingrediënten voor het gehakt + het eiwit door elkaar .
- Weeg het geknede gehakt en verdeel in 6 gelijke delen.
- Maak rolletjes van het gehakt ter grootte van de plakjes bladerdeeg en leg ze in het midden.
- Vouw het bladerdeeg dicht en druk de zijkant met een vork aan.
- Bestrijk de broodjes met het eigeel en laat ze 30 minuten rusten.
- Bestrijk ze nogmaals met de rest van het eigeel.
- Ondertussen staat je oven voor te verwarmen op 190 graden boven en onderwarmte.
- Bak de broodjes 30 minuten in het midden van de oven goudbruin en gaar en geniet.
Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)
Heerlijk na een gezonde kom soep.