KookJij

Saucijzenbroodjes

Ik serveerde deze broodjes na een hartverwarmende en kruidige pompoensoep
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saucijzenbroodjes te bereiden

  1. Leg de ontdooide plakjes bladerdeeg met de plakkerige kant naar boven op een bakplaat met bakpapier.
  2. Klop het eigeel  met de koffiemelk los. Zet apart
  3. Kneed alle andere ingrediënten voor het gehakt  + het eiwit door elkaar . 
  4. Weeg het geknede gehakt en verdeel in 6 gelijke delen.
  5. Maak rolletjes van het gehakt ter grootte van de plakjes bladerdeeg en leg ze in het midden.
  6. Vouw het bladerdeeg dicht en druk de zijkant met een vork aan.
  7. Bestrijk de broodjes met het eigeel en laat ze 30 minuten rusten.
  8. Bestrijk ze nogmaals met de rest van het eigeel.
  9. Ondertussen staat je oven voor te verwarmen op 190 graden boven en onderwarmte.
  10. Bak de broodjes 30 minuten in het midden van de oven goudbruin en gaar en geniet.

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Heerlijk na een gezonde kom soep.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst