Recept
« Terug naar recepten
Soep: Butternut
PT30M
Soep: Butternut
Soep: Butternut
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: Butternut te bereiden
Snij het deksel van de butternut af, haal voorzichtig het vruchtvlees eruit en verwijder de pitten.
Porei zeer fijn snijden.
Wortelen zeer fijn snijden.
Ajuin zeer fijn snijden.
Aardappelen in kleine blokjes snijden.
Snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
Verwarm de boter in een ketel en stoof alle groenten aan en kruid met peper, dragon, venkelzaad en mosterd.
Voeg de bouillon toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Serveer zeer warm. Als decoratie in plaats van een soepterrine serveer in de butternutpompoen.
Porei zeer fijn snijden.
Wortelen zeer fijn snijden.
Ajuin zeer fijn snijden.
Aardappelen in kleine blokjes snijden.
Snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
Verwarm de boter in een ketel en stoof alle groenten aan en kruid met peper, dragon, venkelzaad en mosterd.
Voeg de bouillon toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Serveer zeer warm. Als decoratie in plaats van een soepterrine serveer in de butternutpompoen.
derbyke zegt: