Recept
« Terug naar recepten
Soep: butternut met kervel op een lentedag
PT30M
Soep: butternut met kervel op een lentedag
Een heerlijk soep: butternut met kervel op een lentedag recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: butternut met kervel op een lentedag te bereiden
Butternut of flespompoen in blokjes snijden.
Ajuinen in blokjes snijden.
Look in ringen snijden.
Aardappelen in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje boter voeg regelmatig de bouillon toe.
Mix de soep en breng opnieuw aan de kook voeg de kervel toe.
Serveer de soep zeer warm.
Ajuinen in blokjes snijden.
Look in ringen snijden.
Aardappelen in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje boter voeg regelmatig de bouillon toe.
Mix de soep en breng opnieuw aan de kook voeg de kervel toe.
Serveer de soep zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Gerard van der Leeuw zegt: