KookJij

Soep: groenten met Zwabische Schupnudeln

Een heerlijk soep: groenten met zwabische schupnudeln recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Soep: groenten met Zwabische Schupnudeln te bereiden

Courgettes in de lengte in 4 snijden, daarvan fijne maantjes snijden.
Aubergine evenzeer in maantjes snijden.
Wortel in fijne reepjes snijden.
Ajuin fijn snijden.
Stoof deze ingrediënten aan in een beetje boter vervolgens de bouillon toevoegen. Laat dit op een zacht vuur sudderen. De laatste 10 min. de aardappelnoedels toevoegen en desnoods bij kruiden met peper.
Serveer deze soep zeer warm met een vers gebakken stokbrood.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Gerrit, misschien wel maar met de 500 gr aardappelnoedels een volledige maaltijd en het blijft een soep met extra bouillon. De overschot voor de volgende dag zou ik zeggen. Groetjes van ons 3tjes :);):p
Gerrit

Gerrit zegt:
Is 4 ltr bouillon niet erg veel?