Recept
« Terug naar recepten
Soep: groenten met Zwabische Schupnudeln
PT30M
Soep: groenten met Zwabische Schupnudeln
Een heerlijk soep: groenten met zwabische schupnudeln recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: groenten met Zwabische Schupnudeln te bereiden
Courgettes in de lengte in 4 snijden, daarvan fijne maantjes snijden.
Aubergine evenzeer in maantjes snijden.
Wortel in fijne reepjes snijden.
Ajuin fijn snijden.
Stoof deze ingrediënten aan in een beetje boter vervolgens de bouillon toevoegen. Laat dit op een zacht vuur sudderen. De laatste 10 min. de aardappelnoedels toevoegen en desnoods bij kruiden met peper.
Serveer deze soep zeer warm met een vers gebakken stokbrood.
Aubergine evenzeer in maantjes snijden.
Wortel in fijne reepjes snijden.
Ajuin fijn snijden.
Stoof deze ingrediënten aan in een beetje boter vervolgens de bouillon toevoegen. Laat dit op een zacht vuur sudderen. De laatste 10 min. de aardappelnoedels toevoegen en desnoods bij kruiden met peper.
Serveer deze soep zeer warm met een vers gebakken stokbrood.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: