Recept
« Terug naar recepten
Soep: heldere visbouilon op zoek naar groenten en vis
PT30M
Soep: heldere visbouilon op zoek naar groenten en vis
Een heerlijk soep: heldere visbouilon op zoek naar groenten en vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: heldere visbouilon op zoek naar groenten en vis te bereiden
Porei met mandoline in zeer fijne ringen snijden.
Wortel met mandoline in zeer fijne ringen snijden.
Ajuin met mandoline in zeer fijne ringen snijden.
Venkel met mandoline zeer fijn snijden.
Broccoli in kleine roosjes verdelen.
Champignons in zeer fijne schijfjes snijden.
Koriander en basilicum, de blaadjes fijn snijden.
Krabsticks in twee snijden en fijn snijden.
Scampi's in twee snijden.
Stoof de groenten in boter even aan voeg bouillon toe en laat op een zacht vuur sudderen. Voeg de kruiden, sojascheuten en vis toe.
Serveer de soep zeer warm.
Wortel met mandoline in zeer fijne ringen snijden.
Ajuin met mandoline in zeer fijne ringen snijden.
Venkel met mandoline zeer fijn snijden.
Broccoli in kleine roosjes verdelen.
Champignons in zeer fijne schijfjes snijden.
Koriander en basilicum, de blaadjes fijn snijden.
Krabsticks in twee snijden en fijn snijden.
Scampi's in twee snijden.
Stoof de groenten in boter even aan voeg bouillon toe en laat op een zacht vuur sudderen. Voeg de kruiden, sojascheuten en vis toe.
Serveer de soep zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.