Recept
« Terug naar recepten
Soep : mosselen en kabeljauw vergezeld van groenten
PT20M
Soep : mosselen en kabeljauw vergezeld van groenten
Een heerlijk soep : mosselen en kabeljauw vergezeld van groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vis
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep : mosselen en kabeljauw vergezeld van groenten te bereiden
Ajuin fijn snijden.
Porei in fijne ringen snijden.
Broccoli in roosjes verdelen.
Wortel in fijne blokjes snijden.
Krieltjes in 4 snijden.
Look zeer fijn snijden.
Dille fijn snijden.
Peterselie fijn snijden.
Groenten even aanstoven samen met de mosselen in een beetje boter.Haal de mosselen uit de pot en verwijder de schelp.
Peterselie , dille, look en citroensap toevoegen laat op een zacht vuur sudderen voeg de bouillon toe. Als laatste de kabeljauw in blokjes gesneden toevoegen evenzeer de mosselen.
Serveer de soep zeer warm.
Porei in fijne ringen snijden.
Broccoli in roosjes verdelen.
Wortel in fijne blokjes snijden.
Krieltjes in 4 snijden.
Look zeer fijn snijden.
Dille fijn snijden.
Peterselie fijn snijden.
Groenten even aanstoven samen met de mosselen in een beetje boter.Haal de mosselen uit de pot en verwijder de schelp.
Peterselie , dille, look en citroensap toevoegen laat op een zacht vuur sudderen voeg de bouillon toe. Als laatste de kabeljauw in blokjes gesneden toevoegen evenzeer de mosselen.
Serveer de soep zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
klik op foto om te vergroten.