Recept
« Terug naar recepten
Soep met groenten en kippenonderbout
PT90M
Soep met groenten en kippenonderbout
Deze soep kan natuurlijk ook met kippenblokjes gemaakt worden.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep met groenten en kippenonderbout te bereiden
- Neem een ruime ketel laat boter smelten, bak de kippenonderbouten lichtjes goudbruin aan. Porei in ringen snijden, ajuin in blokjes snijden, wortel even zeer in kleine blokjes snijden. Voeg deze bij de kippenboutjes evenzeer de look uitgeperst en de pompoen. Laat dit alles een 30 tal min op een zeer klein vuur sudderen. Vervolgens de kippenbouillon en spruiten toevoegen. Laat verder zachtjes sudderen en dien de soep zeer warm op.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
klik op foto om te vergroten.
Albert Willems zegt:
Thanks for sharing.