Recept
« Terug naar recepten
Soep van de dag 11 december 2012
PT30M
Soep van de dag 11 december 2012
Een heerlijk soep van de dag 11 december 2012 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep van de dag 11 december 2012 te bereiden
Porei in zeer fijne ringen snijden.
Selder zeer fijn snijden.
Rode ajuin in twee snijden en in fijne ringen snijden.
Wortel in dunne ringen snijden.
Venkel in fijne reepjes snijden.
Spruiten in 4 snijden.
Look zeer fijn snijden.
Aardappelen in kleine blokjes snijden.
Gember in zeer fijne blokjes snijden.
Stoof deze groenten aan in de boter vervolgens regelmatig de bouillon toevoegen laat de soep op een zacht vuur sudderen.
Zet het vuur iets hoger en voeg de pasta en courgette toe, voor het serveren de blokjes rauwe hindefiletblokjes toevoegen.
Serveer zeer warm met vers gebakken lookbroodjes.
Selder zeer fijn snijden.
Rode ajuin in twee snijden en in fijne ringen snijden.
Wortel in dunne ringen snijden.
Venkel in fijne reepjes snijden.
Spruiten in 4 snijden.
Look zeer fijn snijden.
Aardappelen in kleine blokjes snijden.
Gember in zeer fijne blokjes snijden.
Stoof deze groenten aan in de boter vervolgens regelmatig de bouillon toevoegen laat de soep op een zacht vuur sudderen.
Zet het vuur iets hoger en voeg de pasta en courgette toe, voor het serveren de blokjes rauwe hindefiletblokjes toevoegen.
Serveer zeer warm met vers gebakken lookbroodjes.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: