KookJij

Soep : restjes van de mosselen

Een heerlijk soep : restjes van de mosselen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
  2. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Soep : restjes van de mosselen te bereiden

Groenten grof snijden en aanstoven in boter. Voeg de rest van het mosselvocht toe samen met de visbouillon en laat even opkoken. Mix de soep, warm de restjes van de mosselen even op.
Serveer de soep zeer warm met de mosselen en gemalen kaas, garneer af met bieslook snippers.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Voor 3 pers 4 kg mosselen een beetje veel, van de restjes mosselen en de bouillon deze soep klaar gemaakt.
Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst