Voor 3 pers 4 kg mosselen een beetje veel, van de restjes mosselen en de bouillon deze soep klaar gemaakt.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Soep : restjes van de mosselen
PT20M
Soep : restjes van de mosselen
Een heerlijk soep : restjes van de mosselen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vis
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep : restjes van de mosselen te bereiden
Groenten grof snijden en aanstoven in boter. Voeg de rest van het mosselvocht toe samen met de visbouillon en laat even opkoken. Mix de soep, warm de restjes van de mosselen even op.
Serveer de soep zeer warm met de mosselen en gemalen kaas, garneer af met bieslook snippers.
Serveer de soep zeer warm met de mosselen en gemalen kaas, garneer af met bieslook snippers.