Recept
« Terug naar recepten
Soep van de dag 11 februari 2013
PT30M
Soep van de dag 11 februari 2013
Een heerlijk soep van de dag 11 februari 2013 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep van de dag 11 februari 2013 te bereiden
Raapjes in blokjes snijden, houd een beetje fijn gesneden aan de kant.
Knolselder in blokjes snijden, houd een beetje fijn gesneden aan de kant.
Pastinaak in blokjes snijden, houd een beetje fijn gesneden aan de kant.
Rammenas in blokjes snijden, houd een beetje fijn gesneden aan de kant.
Selder in ringen snijden, houd een beetje fijn gesneden aan de kant.
Porei in ringen snijden, houd een beetje fijn gesneden aan de kant.
Ajuin in blokjes snijden.
Aardappelen in blokjes snijden.
Stoof de gesneden groenten aan in een beetje boter ( houd de fijn gesneden groenten nog even apart ).
Voeg de bouillon toe en laat 20 min pruttelen, mix de soep zeer goed.
Warm de soep zeer warm op en voeg de mosterd, hespenblokjes en de fijn gesneden groenten.
Serveer de soep zeer warm met wat kervelplukjes.
Knolselder in blokjes snijden, houd een beetje fijn gesneden aan de kant.
Pastinaak in blokjes snijden, houd een beetje fijn gesneden aan de kant.
Rammenas in blokjes snijden, houd een beetje fijn gesneden aan de kant.
Selder in ringen snijden, houd een beetje fijn gesneden aan de kant.
Porei in ringen snijden, houd een beetje fijn gesneden aan de kant.
Ajuin in blokjes snijden.
Aardappelen in blokjes snijden.
Stoof de gesneden groenten aan in een beetje boter ( houd de fijn gesneden groenten nog even apart ).
Voeg de bouillon toe en laat 20 min pruttelen, mix de soep zeer goed.
Warm de soep zeer warm op en voeg de mosterd, hespenblokjes en de fijn gesneden groenten.
Serveer de soep zeer warm met wat kervelplukjes.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
Hespenblokjes zijn hamblokjes. Hesp is de Belgische benaming voor ham.
Groetjes,
Anna.
KookJij.
derbyke zegt: