KookJij

Soep van de dag: 13 maart 2016

Een soepje voor de frisse lentedagen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Soep van de dag: 13 maart 2016 te bereiden

  1. Porei in ringen snijden, selder fijn snijden de ajuin in blokjes snijden stoof deze aan in een beetje boter voeg regelmatig de bouillon toe. Na +/- 20 min de soep goed mixen breng terug aan de kook. Aardappelen en wortel in blokjes snijden voeg deze bij de soep.als laatste de grof gesneden rucola eronder mengen. Serveer de soep zeer warm en werk af met de tricolore peper.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst