Recept
« Terug naar recepten
Soep van de dag: 13 maart 2016
PT30M
Soep van de dag: 13 maart 2016
Een soepje voor de frisse lentedagen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Speciale gelegenheden - Pasen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep van de dag: 13 maart 2016 te bereiden
- Porei in ringen snijden, selder fijn snijden de ajuin in blokjes snijden stoof deze aan in een beetje boter voeg regelmatig de bouillon toe. Na +/- 20 min de soep goed mixen breng terug aan de kook. Aardappelen en wortel in blokjes snijden voeg deze bij de soep.als laatste de grof gesneden rucola eronder mengen. Serveer de soep zeer warm en werk af met de tricolore peper.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.