Recept
« Terug naar recepten
Soep van de dag 16 mei 2013
PT20M
Soep van de dag 16 mei 2013
Een heerlijk soep van de dag 16 mei 2013 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep van de dag 16 mei 2013 te bereiden
Ajuin in stukjes snijden.
Porei in fijne ringen snijden.
Stoof de groenten aan in boter hou wel een beetje porei ringen apart voor afgarnering. voeg de bouillon toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Miix de soep, laat opnieuw opkoken en voeg de kippenblokjes toe en de achter gehouden porei, kruid bij met peper.
Als laatste voor het serveren de rijst toevoegen.
Serveer de soep zeer warm.
Porei in fijne ringen snijden.
Stoof de groenten aan in boter hou wel een beetje porei ringen apart voor afgarnering. voeg de bouillon toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Miix de soep, laat opnieuw opkoken en voeg de kippenblokjes toe en de achter gehouden porei, kruid bij met peper.
Als laatste voor het serveren de rijst toevoegen.
Serveer de soep zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt:
They are 34 years old, I have them in that time purchased in the store where I worked.
Friendly greetings Hilde