Recept
« Terug naar recepten
Soep van de dag 3 oktober 2013
PT30M
Soep van de dag 3 oktober 2013
Een heerlijk soep van de dag 3 oktober 2013 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep van de dag 3 oktober 2013 te bereiden
Porei in zeer fijne ringen snijden.
Witloof zeer fijn snijden.
Wortelen in kleine blokjes snijden.
Ajuin fijn hakken.
Aardappel in blokjes snijden.
Bloemkool en brocolli in kleine roosjes verdelen.
Balletjes uiteraard zelf maken.
Stoof de gesneden groenten aan in boter behalve brocolli en bloemkool even apart houden.
Voeg regelmatig de bouillon en laat op een zacht vuur sudderen.
De laatste tien minuten de bloemkool, brocolli en balletjes toevoegen.
Serveer deze soep zeer warm.
Witloof zeer fijn snijden.
Wortelen in kleine blokjes snijden.
Ajuin fijn hakken.
Aardappel in blokjes snijden.
Bloemkool en brocolli in kleine roosjes verdelen.
Balletjes uiteraard zelf maken.
Stoof de gesneden groenten aan in boter behalve brocolli en bloemkool even apart houden.
Voeg regelmatig de bouillon en laat op een zacht vuur sudderen.
De laatste tien minuten de bloemkool, brocolli en balletjes toevoegen.
Serveer deze soep zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.