Recept
« Terug naar recepten
Soep van wortelen, bloemkool met opgebakken spekjes
PT40M
Soep van wortelen, bloemkool met opgebakken spekjes
Een soepje voor de herfstdagen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vlees
- > Soepen - met Groente
- > Speciale gelegenheden - Halloween
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep van wortelen, bloemkool met opgebakken spekjes te bereiden
- Vijf wortelen grof snijden, ajuinen grof snijden. De bloemkool in roosjes verdelen hou een beetje aan de kant voor afgarnering. Stoof de groenten aan in een beetje boter voeg de pili pili toe en tabasco breng aan de kook met de bouillon. de ene wortel zeer fijn in blokjes snijden voor de afgarnering. spekblokjes zonder vetstoffen even krokant aanbakken. Soep goed mixen en terug aan de kook brengen zet het vuur lager voeg de afgarnering van wortel en bloemkool toe. Serveer de soep zeer warm en werk af met de spekblokjes.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Jeannine Van Immerseel zegt:
Hilde Dumont zegt: