Recept
« Terug naar recepten
Soep voor frisse dagen
PT35M
Soep voor frisse dagen
Een heerlijk soep voor frisse dagen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep voor frisse dagen te bereiden
Kalkoenblokjes even opbakken in boter, houd aan de kant.
Porei in dunne ringen snijden.
Wortel in blokjes snijden.
Ajuin fijn snijden.
Teentjes look zeer fijn snijden.
Knolselder in blokjes snijden.
Tomaten in blokjes snijden.
Aardappel in kleine blokjes snijden.
Stoof de groenten beetgaar aan in een beetje boter.
Kruiden met Provençaalse kruiden.
Voeg regelmatig de bouillon toe.
Laat de soep koken voeg de vermicelli en kalkoenblokjes toe.
Serveer zeer warm met een lauw broodje gevuld met kruidenboter.
Porei in dunne ringen snijden.
Wortel in blokjes snijden.
Ajuin fijn snijden.
Teentjes look zeer fijn snijden.
Knolselder in blokjes snijden.
Tomaten in blokjes snijden.
Aardappel in kleine blokjes snijden.
Stoof de groenten beetgaar aan in een beetje boter.
Kruiden met Provençaalse kruiden.
Voeg regelmatig de bouillon toe.
Laat de soep koken voeg de vermicelli en kalkoenblokjes toe.
Serveer zeer warm met een lauw broodje gevuld met kruidenboter.