Recept
« Terug naar recepten
Soep met zeevruchten op een novemberse dag
PT30M
Soep met zeevruchten op een novemberse dag
Een heerlijk soep met zeevruchten op een novemberse dag recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep met zeevruchten op een novemberse dag te bereiden
Groenten grof snijden, ze worden gemixt.
Stoof deze aan in een beetje boter, laat op een zacht vuur sudderen, voeg de bladpeterselie en dille toe, vervolgens de bouillon beetje bij beetje toevoegen.
Groenten beetgaar, even de mixer erin, laten op koken en vermicelli toevoegen. Op het laatste de zeevruchten & bieslook fijngesneden toevoegen.
Serveer deze soep zeer warm en werk af met kaas naar keuze.
Stoof deze aan in een beetje boter, laat op een zacht vuur sudderen, voeg de bladpeterselie en dille toe, vervolgens de bouillon beetje bij beetje toevoegen.
Groenten beetgaar, even de mixer erin, laten op koken en vermicelli toevoegen. Op het laatste de zeevruchten & bieslook fijngesneden toevoegen.
Serveer deze soep zeer warm en werk af met kaas naar keuze.
derbyke zegt: