KookJij

Soep van de dag: 15/12/2015 wortel/tomatensoep met vis

Goed gevulde soep voor in de winter.
Recept van:
Bereidingstijd: 21 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
  2. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Soep van de dag: 15/12/2015 wortel/tomatensoep met vis te bereiden

  1. Wortelen, ajuin, aardappel in blokjes snijden. De tomaten grof snijden hou een beetje tomaat concassé aan de kant voor afgarnering. Teentje look plat duwen, stoof de groenten aan in een beetje boter vervolgens de bouillon toevoegen. Laat op een matig vuur  pruttelen mix de soep zorgvuldig en breng opnieuw aan de kook. Snij de vis in blokjes voeg deze voor het serveren bij de soep, serveer zeer warm en werk af met de tomaat concassé dille en gemalen kaas.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Haha, ja dat is waar ;-)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Inderdaad als je ze in huis hebt ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Wat een verrassende combinatie! En dat nog wat garnaaltjes er door... Lijkt me wel wat ;-)