Recept
« Terug naar recepten
Soep van de dag: 15/12/2015 wortel/tomatensoep met vis
PT21M
Soep van de dag: 15/12/2015 wortel/tomatensoep met vis
Goed gevulde soep voor in de winter.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
21 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep van de dag: 15/12/2015 wortel/tomatensoep met vis te bereiden
- Wortelen, ajuin, aardappel in blokjes snijden. De tomaten grof snijden hou een beetje tomaat concassé aan de kant voor afgarnering. Teentje look plat duwen, stoof de groenten aan in een beetje boter vervolgens de bouillon toevoegen. Laat op een matig vuur pruttelen mix de soep zorgvuldig en breng opnieuw aan de kook. Snij de vis in blokjes voeg deze voor het serveren bij de soep, serveer zeer warm en werk af met de tomaat concassé dille en gemalen kaas.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Anna Koudys zegt: