Recept
« Terug naar recepten
Soep van de dag: tomaten-groenten met zeevruchten
PT30M
Soep van de dag: tomaten-groenten met zeevruchten
Een overheerlijke soep, met groenten en zeevruchten.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep van de dag: tomaten-groenten met zeevruchten te bereiden
Porei in fijne ringen snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Selder in fijne ringen snijden.
Aardappel in blokjes snijden.
Tomaten ontdoen van vel en in blokjes snijden.
Stoof deze groenten aan in een beetje boter voeg de bouillon toe.
Na 25 min de soep mixen breng terug aan de kook en voeg de erwten en tomaten extrakt toe, evenzeer de zeevruchten mengeling.
Serveer zeer warm.
Ajuin in blokjes snijden.
Selder in fijne ringen snijden.
Aardappel in blokjes snijden.
Tomaten ontdoen van vel en in blokjes snijden.
Stoof deze groenten aan in een beetje boter voeg de bouillon toe.
Na 25 min de soep mixen breng terug aan de kook en voeg de erwten en tomaten extrakt toe, evenzeer de zeevruchten mengeling.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Hilde Dumont zegt: