KookJij

Soep: wittekool soep kleurijk versierd

Witte kool in de diepvries wat doen we ermee, gewoon een soepje maken.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vlees
  2. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Soep: wittekool soep kleurijk versierd te bereiden

  1. Witte kool kwam uit de diepvries, laat ontdooien. Aardappelen in blokjes snijden. Deze samen met de witte kool opstoven in een beeje boter. Voeg bouillon toe en laat rustig sudderen.Tomaat in kwartjes verdelen verwijder het vruchtvlees en doe deze bij de soep, snij het andere deel in kleine blokjes voor afgarnering hou aan de kant. Wortel schillen en in fijne ringen snijden deze samen opbakken met het spek. Bieslook fijn snijden en mengen met de tomaat concassé. Mix de soep en doe deze door een zeef, breng opnieuw aan de kook en meng er de mosterd onder. Serveer deze soep zeer warm en werk af met de tomaat, bieslook, spek en wortel. 

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst