Recept
« Terug naar recepten
Soep: wortelsoepje met verrassende specialiteiten
PT40M
Soep: wortelsoepje met verrassende specialiteiten
Een heerlijk soep: wortelsoepje met verrassende specialiteiten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: wortelsoepje met verrassende specialiteiten te bereiden
Aardappel in blokjes snijden.
Ajuinen in blokjes snijden.
Look fijn snijden.
Wortelen in ringen snijden.
Tomaat ontvellen en in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter en voeg regelmatig de bouillon toe.
Laat op een zacht vuur sudderen.
Ondertussen de afwerking voorbreiden, de groenten in kleine blokjes snijden.
De konijnenbillen ontdoen van de beentjes en het vlees in fijne stukjes trekken.
Mix de soep zorgvuldig en breng opnieuw aan de kook, voeg de afwerking van groenten toe evenzeer het fijn getrokken vlees van het konijn. Laat een tiental minuten verder garen.
Serveer deze soep zeer warm.
Ajuinen in blokjes snijden.
Look fijn snijden.
Wortelen in ringen snijden.
Tomaat ontvellen en in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter en voeg regelmatig de bouillon toe.
Laat op een zacht vuur sudderen.
Ondertussen de afwerking voorbreiden, de groenten in kleine blokjes snijden.
De konijnenbillen ontdoen van de beentjes en het vlees in fijne stukjes trekken.
Mix de soep zorgvuldig en breng opnieuw aan de kook, voeg de afwerking van groenten toe evenzeer het fijn getrokken vlees van het konijn. Laat een tiental minuten verder garen.
Serveer deze soep zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.