Recept
« Terug naar recepten
Sojascheuten, tomaat, basilicum en rucola
PT5M
Sojascheuten, tomaat, basilicum en rucola
Een heerlijk sojascheuten, tomaat, basilicum en rucola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Salades
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sojascheuten, tomaat, basilicum en rucola te bereiden
Verwarm de olijfolie en voeg de sojascheuten toe enkele keren opschudden, tomaat toevoegen en kruiden. Als laatste de blaadjes basilicum en rucola toevoegen enkele keren opschudden en zeer warm serveren.