Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met tomaat en rucola
PT20M
Aardappelpuree met tomaat en rucola
Een eenvoudig aardappelgerecht.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met tomaat en rucola te bereiden
- Aardappelen in blokjes snijden deze beetgaar koken. Tomaat ontdoen van pel en deze in blokjes snijden rucola fijn snijden. Aardappelen afgieten en pureren roer er de tomaat en rucola onder kruid naar smaak en roer er wat olijfolie onder. Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.