Recept
« Terug naar recepten
Soupe Hed
PT20M
Soupe Hed
Een heerlijk soupe hed recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bart Pelle
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Allerhande van tig jaar geleden.
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soupe Hed te bereiden
In een grote pan 1½ liter water met de bouillontabletten aan de kook brengen. Intussen oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier en in smalle reepjes snijden. Voeg de sojasaus toe aan de bouillon. Neem de pan van het vuur en roer de oesterzwammen erdoorheen. Spoel de taugé onder koud, stromend water af. Snijdt de gekookte ham en de ijsbergsla in flinterdunne reepjes. Schep de taugé, ham en ijsbergsla om in een kom. Verdeel het groentemengsel over 8 soepkommen en schep de warme bouillon erop.
Direct opdienen
Direct opdienen