Recept
« Terug naar recepten
Spaanse koek met fruitsla
PT60M
Spaanse koek met fruitsla
Een heerlijk spaanse koek met fruitsla recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaanse koek met fruitsla te bereiden
Schil de kiwi en haal de kroontjes van de aardbeien.Snijd het fruit in lekkere stukjes en meng met munt,citroensap en suiker.Laat circa 1 uur staan en serveer met de spaanse koeken en een flinke lepel creme fraîche.Bestrooi evt.met geraspte kokos.
Mario zegt: