Recept
« Terug naar recepten
Spagettini met makreel in tomatensaus en spinazie
PT30M
Spagettini met makreel in tomatensaus en spinazie
Een heerlijk spagettini met makreel in tomatensaus en spinazie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Spagettini met makreel in tomatensaus en spinazie te bereiden
Fruit de sjalotjes in olijfolie en voeg daarna de in stukjes gesneden courgette toe. Bak goed door. Voeg aan het eind de makreel in tomatensaus toe en warm nog even door.
Kook ondertussen de spagettini in water met een groente bouillon blokje.
Als deze klaar is even goed uit laten lekken. Sprenkel wat olijfolie er door.
Wok ondertussen de spinazie. Voeg Zout toe.
Mix het mengsel van courgette/makreel met de spagettini in een pan en laat het geheel even tot rust komen.
Serveer de spagettini samen met spinazie.
Kook ondertussen de spagettini in water met een groente bouillon blokje.
Als deze klaar is even goed uit laten lekken. Sprenkel wat olijfolie er door.
Wok ondertussen de spinazie. Voeg Zout toe.
Mix het mengsel van courgette/makreel met de spagettini in een pan en laat het geheel even tot rust komen.
Serveer de spagettini samen met spinazie.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
keukenprins zegt:
De beste stuurlui staan aan wal. Mijn makreel heeft geen graten meer als ik hem schoon gemaakt hebt. Heel gemakkelijk te verwijderen overigens.
:):):):)
feyenoordmama zegt: