Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti carbonara overbakken
PT20M
Spaghetti carbonara overbakken
Een heerlijk spaghetti carbonara overbakken recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti carbonara overbakken te bereiden
-Pan met water opzetten en de spaghetti koken, goed laten uitlekken en omroeren met een beetje olie.
-Spekblokjes op laag vuur uitbakken, ui en knoflook toevoegen.
-Als de uien glazig zijn de goed uitgelekte spinazie toevoegen en goed door warmen.
-Intussen de kaassaus maken volgens de aanwijzing op het zakje.
-Alles bij elkaar doen en goed doorroeren en in een ovenschaal doen.
-Bestrooien met de kaas en in de voorverwarmde (180°C) oven zetten tot de kaas gesmolten is.
-Spekblokjes op laag vuur uitbakken, ui en knoflook toevoegen.
-Als de uien glazig zijn de goed uitgelekte spinazie toevoegen en goed door warmen.
-Intussen de kaassaus maken volgens de aanwijzing op het zakje.
-Alles bij elkaar doen en goed doorroeren en in een ovenschaal doen.
-Bestrooien met de kaas en in de voorverwarmde (180°C) oven zetten tot de kaas gesmolten is.