Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti met spekjes, champignons en (daslook)pesto
PT20M
Spaghetti met spekjes, champignons en (daslook)pesto
Dit was een snelle hap toen ik eigenlijk niet veel tijd had om eten te koken.
Terwijl de spaghetti kookte was de rest klaar.
De pesto die ik hiervoor heb gebruikt was een zelfgemaakte Daslookpesto
maar je kunt hier ook gewoon een ander soort pesto voor gebruiken, de
basis blijft hetzelfde.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti met spekjes, champignons en (daslook)pesto te bereiden
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen.
- Verwarm een pan en bak hierin de spekreepjes enkele minuten.
- Voeg de in schijfjes gesneden champignons toe en laat deze ook nog 5 minuten meebakken.
- Doe de gekookte spaghetti en de pesto erbij en schep alles goed door elkaar.
- Voeg een scheutje olijfolie toe zodat het een smeuïg geheel wordt.
- Schep de pasta op borden en strooi er een beetje Parmezaanse kaas overheen.