Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti pitta bolognese in een roomsausje
PT30M
Spaghetti pitta bolognese in een roomsausje
Een heerlijk spaghetti pitta bolognese in een roomsausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti pitta bolognese in een roomsausje te bereiden
Kook pasta beetgaar.
Ajuin zeer fijn snijden.
Gehakt losroeren in een beetje boter, voeg de ajuin en kruiden toe en laat op een zacht vuur even stoven. Tomatencoullis toevoegen als laatste de kaas eronder mengen.
Pitta vlees zeer goed aanbakken in een beetje boter.
Serveer de pasta midden op het bord verdeel een beetje saus erom en vervolgens het pittavlees.
Serveer zeer warm en werk af met kaas, grissini en verse basilicum.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.