Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti tonijnsaus
PT45M
Spaghetti tonijnsaus
Een heerlijk spaghetti tonijnsaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti tonijnsaus te bereiden
Verhit de olie en fruit de ui met de knoflook 3 minuten.
Voeg de aubergine toe en bak 5 minuten mee.
Doe de tomatenblokjes en de oregano erbij en laat het geheel 10 minuten stoven op laag vuur.
Voeg de tonijn toe en warm nog 2 minuten door.
Kook ondertussen de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de pasta over 4 borden en schep de saus erop.
Lekker met rucola erover.
Voeg de aubergine toe en bak 5 minuten mee.
Doe de tomatenblokjes en de oregano erbij en laat het geheel 10 minuten stoven op laag vuur.
Voeg de tonijn toe en warm nog 2 minuten door.
Kook ondertussen de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de pasta over 4 borden en schep de saus erop.
Lekker met rucola erover.