Recept
« Terug naar recepten
Spätzle met Spinazie
PT45M
Spätzle met Spinazie
Een heerlijk spätzle met spinazie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Joop van der Sluijs
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spätzle met Spinazie te bereiden
De spek en chorizo even opbakken in de olie.
De ui en de knoflook toevoegen en glazig bakken.
De spinazie kort koken en hakken.
De pasta volgens gebruiksaanwijzing koken.
De spinazie aan het vlees/uienmengsel toevoegen.
De crème fraiche toevoegen, en goed doorwarmen.
Mengen met de Spätzle.
De ui en de knoflook toevoegen en glazig bakken.
De spinazie kort koken en hakken.
De pasta volgens gebruiksaanwijzing koken.
De spinazie aan het vlees/uienmengsel toevoegen.
De crème fraiche toevoegen, en goed doorwarmen.
Mengen met de Spätzle.
retired zegt:
Ik heb evenwel de spinazie niet kort gekookt, maar voor de bereiding in smalle repen gesneden en na het wokken van het vlees/ui/knoflookmengesel kort meegewokt.
De spinazie slinkt enorm, verder het recept gevolgd, heerlijk!!!:)