Recept
« Terug naar recepten
Spiegeleieren met pesto
PT10M
Spiegeleieren met pesto
Een heerlijk spiegeleieren met pesto recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bobby
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spiegeleieren met pesto te bereiden
Bakbacon in de koekenpan leggen en 3 minuten zachtjes bakken. Tomaten 1 zijde dun besmeren met pesto. Tomaten met pestokant op de bakbacon leggen. Eieren voorzichtig boven tomaten breken (dooiers moeten heel blijven).
Spiegeleieren op zacht vuur bakken tot eiwit vast is maar dooier nog zacht is. Spiegeleieren op schaal laten uitglijden. Serveren met wit of bruin brood.
Spiegeleieren op zacht vuur bakken tot eiwit vast is maar dooier nog zacht is. Spiegeleieren op schaal laten uitglijden. Serveren met wit of bruin brood.