Recept
« Terug naar recepten
Spiesje op tagliatelle
PT45M
Spiesje op tagliatelle
Een heerlijk spiesje op tagliatelle recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans Bol
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spiesje op tagliatelle te bereiden
Verdeel beide soorten biefstukken in 8 gelijke brokken.
Was de tomaatjes, snijdt de paprika in 8 stukken en maak de champignons schoon. Laat 8 champignons heel en snijdt de rest in plakjes.
Rijg aan elke spies eerst een tomaatje, vervolgens een stukje vlees, dan een stuk paprika, weer een stukje vlees en sluit af met een champignon. Smeer de spiesjes aan beide zijden in met olijfolie.
Leg de spiesjes op de barbecue of onder de gril. (regelmatig draaien) houdt de tomaatjes aan de buitenkant van de hittebron. Bak de gesneden champignons in een lepel olijfolie. Roer hier aan het eind een goede scheut kookroom doorheen om er een saus van te maken. eventueel op smaak brengen met peper en zout.
Kook op het laatste moment een kleine hoeveelheid tagliatelle.
Serveren: leg op een bord een klein beetje tagliatelle, schenk daar een scheutje champignonsaus overheen. Leg daarop het spiesje en giet er eventueel nog een beetje saus over. Garneer met enkel blaadjes rucola
Was de tomaatjes, snijdt de paprika in 8 stukken en maak de champignons schoon. Laat 8 champignons heel en snijdt de rest in plakjes.
Rijg aan elke spies eerst een tomaatje, vervolgens een stukje vlees, dan een stuk paprika, weer een stukje vlees en sluit af met een champignon. Smeer de spiesjes aan beide zijden in met olijfolie.
Leg de spiesjes op de barbecue of onder de gril. (regelmatig draaien) houdt de tomaatjes aan de buitenkant van de hittebron. Bak de gesneden champignons in een lepel olijfolie. Roer hier aan het eind een goede scheut kookroom doorheen om er een saus van te maken. eventueel op smaak brengen met peper en zout.
Kook op het laatste moment een kleine hoeveelheid tagliatelle.
Serveren: leg op een bord een klein beetje tagliatelle, schenk daar een scheutje champignonsaus overheen. Leg daarop het spiesje en giet er eventueel nog een beetje saus over. Garneer met enkel blaadjes rucola
Mijn kookverhaal (Hans Bol)
Zelf bedacht als warm voorgerecht bij het kerstdiner. De familie heeft er in 2010 enorm van gesmuld.
hvandermeij zegt: