KookJij

Spiesjes van tongfilet met Gandaham

Een heerlijk spiesjes van tongfilet met gandaham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 70 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ad jansen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spiesjes van tongfilet met Gandaham te bereiden

1. Plet de tong filet lichtjes tussen plastic en beleg de tongfilets met de reepjes Gandaham
2. Pluk de dragon en verdeel de blaadjes over de met ham belegde tongfilets
3. Rol de tongfilets strak op en prik drie rolletjes tongfilet aan een prikkertje
4. Bestrijk de tongfilets met iets olijfolie en strooi er peper en zout over
5. Gaar de tongfilet spiesjes in een voorverwarmde oven van 200 graden C ca 12 minuten
6. Snijd partjes uit de sinaasappel, en snijd de olijven over de lengte in tweeën
7. Verwijder de zaadjes uit het rood pepertje en snijd het pepertje in zeer dunne reepjes
8. Was de prei en snijd deze door de lengte twee maal door en snijd vervolgens stukjes
9. Verwarm olijfolie en zweet hierin de prei de zwarte olijven en het pepertje
10. Blus dit af met de vermout en voeg de partje sinaasappel toe
11. Vermeng de Griekse yoghurt met de geraspte mierikswortel
12. Lepel het mengsel van de sinaasappel op het bord en serveer hierop de spiesjes
13. Serveer hierbij de Griekse yoghurt met de mierikswortel


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst