Recept
« Terug naar recepten
Spiesjes van varkenshaasje met manderijntjes en ajuin
PT20M
Spiesjes van varkenshaasje met manderijntjes en ajuin
Een heerlijk spiesjes van varkenshaasje met manderijntjes en ajuin recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spiesjes van varkenshaasje met manderijntjes en ajuin te bereiden
Voor de marinade alles goed mengen.
Vlees in mooie blokjes snijden.
Manderijn pellen en in partjes verdelen.
Ajuin in blokjes verdelen.
Rijg het vlees met de manderijn en groenten aan de spiesjes.
Laat enkele uren marineren en vervolgens op de bbq gaar aanbakken.
Vlees in mooie blokjes snijden.
Manderijn pellen en in partjes verdelen.
Ajuin in blokjes verdelen.
Rijg het vlees met de manderijn en groenten aan de spiesjes.
Laat enkele uren marineren en vervolgens op de bbq gaar aanbakken.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.