Recept
« Terug naar recepten
Spinazie ovenschotel, tikkeltje Indisch
PT60M
Spinazie ovenschotel, tikkeltje Indisch
Een heerlijke ovenschotel! Beetje zoet, beetje pit... Makkelijk om voor te bereiden als je gasten krijgt. Ik heb in ieder geval nog nooit een slecht cijfer gekregen.
Recept van:
Anna Koudys
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
15
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spinazie ovenschotel, tikkeltje Indisch te bereiden
Pel en snipper de ui, bak deze glazig, voeg de knoflook toe, rul dan het gehakt, voeg scheutje ketjap en tl. sambal toe, vermeng dit met de spinazie. Evt. wat zout naar smaak. Bereid intussen de puree, en roer er op het laatst de ananasstukjes door. Vet de ovenschaal in, op de bodem het spinaziemengsel en dan de puree. Bestrooi rijkelijk met geraspte kaas, evt. wat kleine klontjes boter erop. De oven voorverwarmen op 175 gr., dan voor ong. 30-40 minuten in het midden van de oven.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Hilde Dumont zegt:
Hilde Dumont zegt:
Gebruik je 500 gr spinazie???, hoor het wel van je :-)
Anna zegt:
derbyke zegt:
Anna zegt:
Anna zegt:
slaatje zegt:
Anna zegt:
Groetjes,
Anna.:D:D
slaatje zegt:
Hilde Dumont zegt: